И просто ей така... минаха 25 години! Сара Джесика Паркър, Синтия

...
И просто ей така... минаха 25 години! Сара Джесика Паркър, Синтия
Коментари Харесай

Кари, Миранда и Шарлът - стилни, както винаги

И просто ей по този начин... минаха 25 години! Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис се събраха на събитие в Ню Йорк предходната седмица, с цел да отпразнуват юбилея на " Сексът и градът ", чийто първи епизод бе излъчен по HBO на 6 юни 1998 г. 

Стрийминг платформата показа апаратура в квартал Сохо в Манхатън, с цел да отбележат освен годишнината на емблематичното шоу, само че и предстоящата на 22 юни премиера на втория сезон на " И просто ей по този начин... ", продължението на иконичния сериал.  Звездите и гостите на събитието имаха опцията да си създадат фотоси в пресъздадения апартамент на Кари, както и да прегледат някои от емблематичните тоалети в шоуто, създадени от дизайнера на костюми Патриша Фийлд.

А Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис позираха за специфични снимки на стъпалата на ул. " Пери " 66.  

 

Sarah Jessica Parker celebrating 25 years of Sex And The City pic.twitter.com/5JWe7h7kzS
— Sarah Jessica Parker (@SJP_Daily) June 9, 2023
 

Преди това HBO показа специфичен клип по мотива, в който Сара Джесика Паркър (Кари), Кристин Дейвис (Шарлът) и Синтия Никсън (Миранда) благодарят на почитателите. 

„ Двадесет и пет години, боже мой, какво се случи в живота ни за 25 години? “, споделя Сара Джесика Паркър  „ Създадохме фамилии. Създадохме връзки. Осъзнавам, че сте имали същите преживявания в живота си и ние ви обичаме за това, че бяхте с нас толкоз доста години. “ 

„ Просто желаеме да ви благодарим, че ни подкрепяте, тъй като това е повода, заради която успяхме да го вършим толкоз дълго “, прибавя Кристин Дейвис. 
    View this post on Instagram           
A post shared by HBO (@hbo)

 

Шестте сезона на " Сексът и градът ", който наблюдава живота на четирите приятелки Кари (Паркър), Шарлот (Дейвис), Миранда (Никсън) и Саманта (Ким Катрал), направиха гражданска война в малкия екран с откровеното показване на женската половост, проучването на другарството и стилната си хармония.  Шоуто вдъхнови  два кино лентата, " Сексът и градът " (2008) и " Сексът и градът 2 " (2010), дружно с продължението на сериала " И просто ей по този начин... ", чийто втори сезон чакаме напълно скоро.

Ким Катрал не се завърна  за " И просто ей по този начин ". Актрисата, която е имала спор с сътрудниците си от актьорския състав, не разгласява нищо за годишнината. Преди малко повече от седмица обаче стана ясно, че Катрал ще се появи като Саманта във втория сезон на " И просто ей по този начин... "   
Саманта въпреки всичко ще се появи в " И в просто ей по този начин... "

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР